Желатинові добавки

Колаген Collagen + Vitamin C OstroVit 200 g Black currant Черна смородина
Під замовлення
0 грн
Колаген Collagen OstroVit 90 tabs
Під замовлення
0 грн
Для суглобів та зв'язок Arthroxon Plus SCITEC NUTRITION 108 caps
Під замовлення
0 грн
Желатин, 21 Century, Gelatin, 600 мг, 100 капсул
Під замовлення
165 грн
Желатин, 21st Century, Gelatin, 600 мг, 100 капсул
Під замовлення
150 грн
Акулячий хрящ, Scitec, Shark cartilage, 75 капсул
Під замовлення
255 грн

Купити желатинові добавки у Львові та Україні

Желатин - якісний і натуральний білок без зайвих добавок.

Три слова, які характеризують желатин: натуральний, універсальний, необхідний.

Щоденне споживання желатину має ряд переваг. Але перш ніж пояснювати їх далі, я хочу відповісти на запитання: а що ж таке желатин?

Желатин - це світлий, несмачний білок, отриманий з колагену в кістках, сполучної тканини та шкіри свиней, великої рогатої худоби та інших тварин. Іноді також використовується колаж з риб'ячої кістки. Не лякайтесь, він майже не має смаку, є складником багатьох десертів і несе величезну користь для нашого організму.


Важливі властивості

Желатин - це продукт, виготовлений з колагену. Ви знаєте, що колаген - це речовина, яка активно використовується у багатьох кремах проти старіння та філерах. Близько третини білків людського організму складає колаген. Кількість колагену в тілі людини впливає на багато речей. Наприклад, на кількість зморшок і те, наскільки жорсткі будуть м’язи після тривалого сидіння.

З віком організм виробляє менше колагену. Цей процес починається з 25 років. Якщо організму добавити колагену, він залишиться у гарній формі набагато довоше. Желатин також містить 18 різних типів амінокислот, багато з яких належать до категорії «незамінних амінокислот».

Людський організм не може виробляти їх сам. Вони повинні надходити всередину з їжею. Властивості желатину мають 11 вагомих причин вживати його щодня.


11 причин, чому варто їсти желатин

  1. Желатин захищає ваші суглоби під час вправ і сприяє кращому відновленню після тренування.
  2. Амінокислота гліцин підтримує печінку у виведенні токсинів.
  3. Желатин сприяє гарному травленню і зберігає слизову оболонку шлунка в цілісності.
  4. Желатин утворює тонкий шар у товстому кишківнику. Це дозволяє краще засвоювати поживні речовини і може відігравати певну роль у відновленні після синдрому нещільної кишки.
  5. Желатин зменшує печію і виразку шлунка.
  6. Желатин забезпечує відносно велику кількість білка та мінералів на грам. Це особливо цікаво для спортсменів.
  7. Желатин є хорошим замінником м’яса, частково через високий вміст білка. Хоча багато хто любить їсти м’ясо, є і негативні сторони вживання занадто великої його кількості. Вживання м’яса, особливо червоного, підвищує рівень цистеїну і триптофану в організмі. Вони можуть викликати запалення. Натомість желатин не містить цих амінокислот, а навпаки продукує гліцин і пролін, які мають протизапальну дію.
  8. Желатин підтримує імунну систему.
  9. Желатин може підвищити когнітивну здатність. Це також може покращити пам’ять і здатність до навчання.
  10. Желатин може допомогти вам менше перекусувати. Він доволі насичений.
  11. І останнє, але не менш важливе: желатин забезпечує красивішу шкіру з меншою кількістю зморшок і більш густим волоссям.


Який желатин найкращий?

Перш ніж “підсісти” на желатин, важливо знати, який з них підійде. Більшість желатину, який ви можете купити в супермаркеті, виготовляється із залишків органічної промисловості. Сумнівно, чи хочете ви цим користуватися. Але є також хороші альтернативи, які ви можете купити в один клік на сайті аптеки Nutrix. Його отримують з кісток корів, які на 100% годуються травою.


Як можна їсти желатин?

Переважна більшість желатину виготовляється у вигляді білого порошку без запаху та смаку. Тому, в принципі, якісний желатиновий порошок можна підмішати у будь-який напій, навіть у каву чи чай. Гарантуємо, що ви навіть не відчуєте його на смак. Однак не давайте йому охолонути, інакше ваша кава перетвориться в кавове желе.

Желатин часто використовується як сполучний компонент у кондитерській справі. Це робить його ідеальним для використання в пудингах і десертах.

Якщо ви приготуєте власний кістковий бульйон, він стане чудовою основою для всіх видів супів. Проявивши трохи уяви, можна придумати ще більше застосувань.

Якщо ви не любите проводити час біля плити, то найпростішим способом вживати желатин для вас буде купити желатинові добавки на н сайті Nutrix і зекономити час на приготування їжі.


А желатин - безпечний?

Численні дослідження підтверджують: так, желатин безпечний. Втім, перед початком лікування важливо обговорити з лікарем недоліки та переваги желатину. Не виключено, що у вас може бути алергія на желатин. Желатин використовується в різноманітних продуктах і ліках, таких як вакцини, гелеві таблетки та желатинові десерти. Тому може бути важко уникнути речовини.

Дбайте про своє здоров’я та здоров’я рідних. Купити желатин ви з легкістю можете у нас на сайті.

Nutrix © 2018 - 2023 Всі права захищені