М’ясний

Купити м’ясний протеїн у Львові та Україні

Яйця і молоко завжди вважалися відмінним джерелом білку, але для нарощування м'язової маси цього не завжди буває достатньо. Тому серед спортсменів яловичину по праву називають цінним і оптимальним джерелом білку. У такому продукті включений повноцінний склад амінокислот, які обов'язкові для повноцінного функціонування організму. В той же час, яловичину використовують як:

  • живлення організму необхідним мінералом - залізом, що особливо актуально при його дефіциті в організмі людини;
  • важливе джерело натурального креатину.

Одночасно з такою кількістю переваг існують і певні недоліки. Річ у тому, що на переварювання і засвоєння такого продукту в натуральному виді у людського організму йде дуже багато зусиль. Згодом можуть відбуватися різні розлади ШКТ, такі як: діарея, метеоризм та ін. В процесі метаболізму яловичини виділяється величезна кількість кислотних продуктів обміну, що у свою чергу в деяких випадках призводить до закислення організму. Як підсумок - ацидоз, порушений обмін речовин, каменеутворення у нирках і печінці, а також провокація розвитку певних захворювань.

Оскільки для ефективного результату використовують свіже м'ясо - завдяки виробникам спортивного живлення з'явилася можливість такої альтернативи як м'ясний протеїн, виділений з натурального продукту. Яловичий (м'ясний) протеїн є самим інноваційним видом серед білкових добавок. Крім того, для людей, які ведуть активний спосіб життя, наявність білку в раціоні має дуже важливе значення, у зв'язку з чим і зростає актуальність в такій добавці, як яловичий протеїн.


Навіщо потрібний порошок м'ясний?

Враховуючи усі вищеперелічені мінуси вживання натуральної яловичини, практично усі вони відсутні в протеїні з м'яса, який в обов'язковому порядку проходить очищення від жиру, а також інших домішок.

Перш ніж купити м'ясний протеїн, слід розібратися в основних перевагах цього виду продукту:

  • Висока швидкість засвоєння

За допомогою помірного амінокислотного складу і високої міри очищення, протеїновий порошок дуже легко засвоюється. Дуже важливо що при цьому не задіюються великі ресурси організму для його переварювання.

  • Анаболічні і антикатаболічні процеси

Використання такого протеїну впливає на підтримку позитивного азотистого балансу, а також сприяє активному відновленню організму після тренувань, фізичних навантажень, а також певних травм.

  • Відсутність алергічних реакцій

У наш час часто можна зустріти людей, які не переносять лактозу. У такому разі протеїн з сироватки, як би його не очищали виробничо-технологічним шляхом, неможливо звільнити від молочного вуглеводу на 100%, що означає повну відмову від його вживання. Для таких людей протеїн з м'яса буде ідеальним варіантом в якості альтернативи.

  • Різноманітність раціону

Спортсмени вимушені часто приймати їжу, приблизно 6-8 раз на добу, але обов'язково декілька з цих прийомів повинні мати у своєму складі білкові продукти. Протеїн з яловичини може бути як повноцінний продукт для самостійної їди, а також його можна змішувати з іншими видами протеїну. Таким чином виходить збалансована їжа, і організм отримує потрібні нутрієнти. Не можна забувати і той факт, що різноманітність раціону додатково сприятливо впливає на психологічний стан.

  • Забезпечення організму креатином

Оскільки яловичина має у своєму складі натуральний креатин, це дозволяє збільшити м'язовий об'єм, а також нормалізувати фізичну працездатність організму.

  • Унікальні смакові властивості

Окрім свого оригінального смаку, такий протеїн стане ідеальним рішенням для тих, хто не переносить молочні продукти на запах і смак.

Серед недоліків є лише декілька моментів, які також варто згадати, а саме - м'ясний протеїн ціна. Порівняно з іншими видами протеїну, яловичий відрізняється більшою вартістю, оскільки початкова сировина має досить високу ціну. Також для деяких людей натуральний смак цього продукту може викликати змішані або негативні відчуття, але це легко вирішити за допомогою ароматизованих сортів протеїну, а також комбінуючи з іншими видами білку. І останнім незначним недоліком можна назвати повільну розчинність протеїну в рідинах.

Підводячи підсумки переваг і недоліків можна з легкістю зробити висновок, що мінуси зовсім незначні, а висока вартість виправдовується високою ефективністю і позитивним результатом. У зв'язку з чим і рекомендуємо замовити протеїн в мережі аптек Nutrix (Нутрикс).


Як приймати м'ясний протеїн?

Перед прийманням завжди треба враховувати, що в цьому виді порошкового протеїну висока концентрація білку, тому обов'язково треба погоджувати його кількість відповідно до програми харчування. Приймати слід до 2-х раз на добу у кількості 30-50 г на одну порцію. Рекомендовано вживати продукт лише в першій половині дня, оскільки м'ясний протеїн має певний тонізуючий ефект, хоча цей ефект може хтось і не помітити.

Перед спортивними навантаження треба приймати не пізніше години до їх початку, а також не варто додавати у вживання швидкі вуглеводи відразу після порошку, оскільки це може викликати небажані процеси бродіння в кишечнику.

Після ознайомлення з усіма рекомендаціями, м'ясний протеїн купити Україна можна без яких-небудь складнощів, адже таким чином можливо отримати не лише користь, але і задоволення від отриманих результатів.

Nutrix © 2018 - 2022 Всі права захищені