Гідролізат

Купити гідролізат у Львові та Україні

Протеїн це то й же самий білок, який дозволяє не тільки поповнити енергію, витрачену на фізичні навантаження, а й забезпечити організм матеріалом для створення м'язової маси. Харчування спортсменів, як новачків, так і професіоналів, повинно містити максимальну кількість поживних речовин, щоб організм використовував їх для відновлення, для створення рельєфу м'язів. Протеїн гідролізат є чудовим вибором завдяки своїм властивостям швидко насичувати тіло енергією.


Гідролізат це

Гідролізат – це сироватковий протеїн. Він піддається розщепленню ферментами, що є дуже близьким по результату, який виходить в наслідок природного травлення людини. Отримана сполука містить декілька амінокислот, які пов'язані між собою, а також містить олігопептиди. Середня швидкість перетравлення гідролізату 10 грамів за годину. При цьому інтенсивність вища в декілька разів. А це означає, що для повного засвоєння однієї порції протеїнового гідролізату організму може знадобитися не більше 30 хвилин. Гідролізат не тільки оптимізує рівень амінокислот і інсуліну в організмі, але і надає можливість зручного змішування з іншими компонентами вашого поживного коктейлю.

Гідроізолят протеїну це кінцевий продукт обробки молочної сироватки. Молоко складається з двох стійких білкових молекулярних форм - сироватки та казеїну. Сироватка наділена надзвичайною поживністю та корисністю. В період лактації виділяється для забезпечення дитинки всіма корисними амінокислотами та елементами. Завдяки унікальній технології під час обробки йому вдається зберегти більшість своїх корисних поживних властивостей. Казеїн, як головний білок молока, присутній не у вільному вигляді, а як казеїнат кальцію, тобто знаходиться у поєднанні з кальцієм.


Метод виробництва гідролізата

Для отримання гідролізату сироваткового протеїну проводять фільтрацію та очищення в декілька стадій. На початку поділяють на сироватку та казеїн. Дальше за допомогою методу детальної фільтрації збільшують частку ізоляту, відділяючи жири та вуглеводи. Остання стадія це завершальне очищення методом гідролізу, коли забирають всі жири та цукор, які залишились в продукті. Ці процеси є трудомісткі і дорогі в його виробництві, тому і гідролізат ціна, як спортивної добавки, висока.Основною перевагою даного виду протеїну є наявність у його складі амінокислот. Організму для їх засвоєння необхідні мінімальні зусилля: вони мають здатність всмоктуватись до 30 хвилин.


Функції гідролізату

Гідролізований протеїн допомагає утримувати азотний баланс в організмі, що своєю чергою забезпечує безперебійну роботу процесів росту в м'язах спортсменів. До того ж дослідники довели що, майже вдвічі збільшується вироблення інсуліну в організмі, який є сильнодіючим анаболічним гормоном, який відповідає за рівень глюкози в кров і підтримує запаси глікогену в м'язах.Гідролізат приборкує процеси катаболізму. Зменшує відчуття голоду та допомагає знизити надмірний апетит. Проте спортсмени люблять вживати цей вид протеїну для усунення м'язових болів і кріпатури після виснажливих тренувань.

Гідролізат як приймати описано у багатьох джерелах. Кожен спортсмен може розрахувати дозування згідно своїх фізичних параметрів. Зазвичай це 1-2 грами порошку на 1 кг ваги людини. Перед тим як гідролізат купити не потрібно забувати, що він містить в собі найбільшу частку чистого, без домішок, білка. В середньому від 80 до 95%, але час засвоєння його в організмі може перевищувати середньостатистичну тривалість повного перетравлення

Коли спортсмени готові трохи більше витратитися на якісний гідролізат купити Україна, то зовсім не постане питання про непереносимість лактози, як могло би здатись, на перший погляд. Завдяки спеціальним дороговартісним технологіям, під час обробки, в складі не може міститися лактози.


Переваги гідролізату

Ця форма протеїну найбільш розповсюджена серед професійних спортсменів, оскільки:

-Протеїн гідролізат дає великий запас енергії, оскільки фактично не завантажує роботу шлунку;

-Наявна висока концентрація чистого білка без жирів та цукру;

-Необхідний мінімальний часовий проміжок до повного засвоєння (орієнтовно 20-30 хвилин);

На сьогоднішній день ціна гідролізату на ринку дещо перевищує вартість казеїнового, яловичого, чи соєвого білка. Однак вона повністю виправдана високою швидкістю і якістю засвоєння чистого білкового продукту. Користь від спортивного харчування такої якості складно переоцінити.

Гідролізований сироватковий протеїн показав добрі результати як продукт необхідний для старту процесу схуднення і набору маси. Якщо все ж таки вирішили - набрати м'язову масу, покращити роботу імунної системи і підвищити ефективність від тренувального процесу, тоді варто задуматись над покупкою гідролізованого білка. Якщо лише починати ознайомлюватись зі спортивним харчуванням та можливостями, які можна отримати, пробуєте різні методики і режими харчування, тоді розпочати можна і з інших форм молочного білка, а саме таких як ізолят або концентрат.

Вибір торгових марок та брендів на українському та світовому ринку надзвичайно великий. Намагаючись обрати необхідно звернути увагу на склад, а також на відгуки спортсменів, які вже спробували продукт тої чи іншої марки. Також не забувайте, що ціна на протеїн відіграє важливу роль, адже частіше ви все ж таки розраховуєтесь за якість продукції, яку плануєте споживати. Купити гідролізат можна в сучасній аптеці Nutrix.

Nutrix © 2018 - 2022 Всі права захищені