Протеїн Micellar Casein BioTech USA 2270 g Strawberry (Полуниця)
- Виробник: BioTechUSA
- Артикул: 00032486
- Штрих код: 5999076232826
- 3 006 грн
Рекомендується при:
- постійних заняттях спортом
- нарощуванні м'язової маси
- початках старіння
Що це?
Міцелярно казеїн - це гігантська колоїдна молекула, і завдяки своїй особливій структурі він являється повільно поглинаючим білком.
Як це працює?
Цей складний склад забезпечує тривале живлення м'язів. Це відмінний вибір перед сном або під час тривалої поїздки, тому що перетравлення білків на основі казеїну може зайняти до декількох годин.
Білок є важливим будівельним матеріалом в нашому організмі. Це джерело живлення, що складається з амінокислот, вироблених організмом або взятих із зовнішніх джерел, які ви повинні споживати щодня, щоб підтримувати себе. Це допомагає зберегти м'язи під час тренування, дієти або повсякденному житті. Ваша потреба в білку зростає, якщо ви регулярно займаєтеся спортом, або якщо ви хочете наростити м'язову масу, або коли ви починаєте старіти.
Споживання протеїнових коктейлів - це швидкий, практичний і високоефективний спосіб забезпечити правильне споживання білка. Вам потрібен тільки протеїновий порошок, шейкер і трохи води для нього. Білковий порошок може бути виготовлений з молока, але він може бути отриманий з тварин або рослин, а також їх комбінації. Їх всмоктування може бути швидким (30-40 хв), середнім (1-2 години) або повільним (більше 2 годин).
Спосіб застосування:
- Вживати 1-2 порції протягом дня.
- Змішати 1 порцію порошку (30 г = 1 плоска мірна ложка = 2 столові ложки) з 300 мл води або з 250 мл знежиреного молока
- Використовуй шейкер!
- Випити після тренування або перед сном.
Протипоказання:
- Індивідуальна нестерпність компонентів продукту.
- Не призначений для використання при вагітності, лактації та особами до 18 років.
СкладBiotech (USA) Micellar Casein на 1 порцію (30 г):
Кількість білка | 22 г |
Кількість ВСАА | 4,3 г |
Кількість глютаміна | 5,9 г |
Інші компоненти: цукор, діоксид кремнію, какао, ароматизатор, декстроза, мальтодекстроза.