L-Цитрулін, Jarrow, L-Citrulline, 60 таблеток, 1000 мг
- Виробник: Jarrow
- Артикул: 00-00000083
- Штрих код: 790011150688
- 499 грн
L-цитрулін бере участь у метаболізмі сечовини та сприяє виведенню з організму через нирки аміаку (непотрібний продукт перетравлення білків). L-цитрулін запобігає серцево-судинним захворюванням, нормалізує тиск, покращує приплив крові до органів. L-цитрулін важливий для нормалізації азотного балансу організму, енергетичного балансу, зміцнення імунної системи. Прийом препаратів, що містять L-цитрулін, зменшує втому, підвищує витривалість під час тривалих фізичних вправ, покращує харчування м'язів.
Амінокислота L-цитрулін є субстратом в циклі, який включає L-аргінін і L-орнитин. L-цитрулін підтримує вироблення оксиду азоту, що важливо для регуляції артеріального тиску, імунної функції, загоєння, а також допомагає печінки виводити токсини з організму. Quatrefolic (Methyl Folate) - це 4-е покоління метілфолата, яке може проникати через гематоенцефалічний бар'єр. Метілфолат необхідний для підтримки серцево-судинних і неврологічних захворювань, а також для правильного поділу клітин. Фолат і гамма-токоферол працюють з L-цитрулін для підтримки виробництва оксиду азоту.
Застосовувати: по 1 таблетці на день під час їжі.
Не використовувати у період вагітності та годування груддю, дітям до 18 років.
При підвищеному кров'яному тиску? порадитись з лікарем перед використанням цього продукту.
Не приймати, якщо друк зламаний або відсутній. Зберігати у недоступному для дітей місці.
склад | ||
Порція: 1 таблетка | ||
Порцій в упаковці: 60 | ||
Кількість на порцію | % Від добової потреби | |
Фолат (як сіль Quatrefolic (6S) -5-метілтетрагідрофолат глюкозаміну) | 30 мкг DFE * | 10% |
L-цитрулін (вільна форма) | 1000 мг | †† |
Гамма-токоферол (з натурального змішаного токофероловой комплексу) | 10 мг | †† |
* Дієтичні фолатного Еквіваленти. |
Інші інгредієнти: целюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело), діоксид кремнію та магнію стеарат (рослинне джерело).
Не містить: пшениці, клейковини, сої, молочних продуктів, яєць, риби, морепродуктів, арахісу, горіхів.